Nieuws

Huren van een tuintje

We zitten helemaal vol wat betreft de tuintjes. U kunt altijd informatie aanvragen over het indoor tuinieren. Wanneer u interesse heeft, is het mogelijk om u op de wachtlijst te plaatsen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Komt het u tegen de tijd dat er een tuin beschikbaar is toch niet uit, geen probleem.

Aardbeienpluk

Helaas is het seizoen vroeger dan andere jaren geëindigd. Ook in de koude kas zijn we afhankelijk van het weer. Graag verwelkomen we u weer het komende seizoen om de heerlijke ONBESPOTEN aardbeien te komen plukken.

Gezond, Groen, Gelukkig Markt!

Ga jij ook voor een Gezond, Groen & Gelukkig leven? Kom naar onze gezellige markt, waar je kunt proeven, ervaren, inspiratie opdoen! Ontmoet Bewust Bollenstreek in de sfeervolle kassen van Indoorvolkstuinen Rijnsburg! Toegang is gratis.

Bewust Bollenstreek nodigt je van harte uit voor een gezellige markt, waarbij je professionals kunt ontmoeten, al je vragen kunt stellen, en kunt proeven, voelen én ervaren. Een markt vol bezieling, inspiratie, ontmoeting én … plezier!

Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het terras, aan het kanaal. Ook binnen zijn er sfeervolle plekjes om een verse koffie/thee te drinken en anderen te ontmoeten.

PROGRAMMA
* Proef van gezonde baksels & MindfulRun4Kids met Anneke Hoek van VitalbyFood
* Mini-reading Hebreeuwse numerologie Andrea van Egmond, Doelbewust Leven
* Kijkje in de kassen met volkstuintjes Gerardo van Egmond, Indoorvolkstuinen
* Koop onbespoten groenten, fruit en antibioticavrij vlees GezonderGroen
* Huidhonger? Ontspannen massage van Annelies Stellinga
* Shiatsu, Japanse massage op de mat Corine Fuchs, Just the Touch
* ‘Speel’ met je basisbehoeften met ’12 potten en een keteltje’ Annette Oppenberg, Ik zing mijn eigen lied
* Als iets liefs je verlaat, blijft altijd nog de liefde. Leer omgaan met verdriet met Petra van Oorschot
* Hoe is het met de Liefde? Krijg inzicht met kaarten én stel je vragen over FamilieOpstellingen! Angela Maria, LiefdeWerk, Bewust Bollenstreek
* Boost je je immuunsysteem! Yolande van Bilderbeek, natuurgeneeskundig therapeut
* Dans het leven met Biodanza! Op het gras! Gea’s Biodanza
* Kinesiologie helpt jou én je kind om stress in je lijf op te sporen, en te Groeien naar een stress-vrij leven! Marte Kok, Groei!
* Klachten? Schuif aan tafel bij Connie voor holistisch advies vanuit klassieke homeopathie! Of laat je informeren over de homeopathische EHBO-kit! Connie van der Post, homeopathiepraktijk De Eik
* Ontspannen met een wellness licht hypnotische hersenmassage Krina van der Meulen, KrinaKracht hypnosepraktijk
* Ontdek de natuur, wéét wat je eet, hoe het geteeld wordt aan de uitgebreide beleeftafel Ingrid Verdegaal, Zelfoogsttuin Elsgeesterhof uit Voorhout
* Stijve spieren? Rugklachten? Ontdek wat yoga voor je kan betekenen! (op het gras, naast de kippetjes…) Annelies Bakker, Yoga op kantoor

We maken er weer een heerlijk ontspannen & inspiratievolle dag van!

Welkom bij Bewust Bollenstreek in de sfeervolle kassen van Indoorvolkstuinen Rijnsburg! 

Minder weergeven

Aardbeien plukken

Helaas moeten we even de planten laten herstellen en zorgen dat er weer aardbeien aan kunnen groeien. De afgelopen periode is er veel geplukt. Het zelfplukken is daarom voor een korte periode gesloten.

Aardbeien plukken

De afgelopen periode zijn er veel aardbeien door veel enthousiaste mensen geplukt bij Indoorvolkstuin in Rijnsburg. De eerste aardbeien zijn er vanaf. De komende weken moeten de aardbeien er opnieuw aangroeien. Vanaf 3e week juni zijn er weer volop aardbeien te plukken. Dan tot oktober aan toe.  

WACHTLIJST VOOR DE TUINTJES.

Alle kaveltjes in de kas zijn bezet. Wat een gezellige groep mensen. Wanneer u ook binnenkort in aanmerking zou willen komen voor een indoor tuintje, kunnen we u op de wachtlijst plaatsen. Er zijn geen kosten aan verbonden om u op de wachtlijst te plaatsen.

Aardbeien plukken

Neem vooraf even contact op of het al mogelijk is om te plukken. Door de koude maand april is het allemaal wat verlaat. Zo komt u niet onnodig langs.