Nieuws

Aardbeien plukken

De afgelopen periode zijn er veel aardbeien door veel enthousiaste mensen geplukt bij Indoorvolkstuin in Rijnsburg. De eerste aardbeien zijn er vanaf. De komende weken moeten de aardbeien er opnieuw aangroeien. Vanaf 3e week juni zijn er weer volop aardbeien te plukken. Dan tot oktober aan toe.  

WACHTLIJST VOOR DE TUINTJES.

Alle kaveltjes in de kas zijn bezet. Wat een gezellige groep mensen. Wanneer u ook binnenkort in aanmerking zou willen komen voor een indoor tuintje, kunnen we u op de wachtlijst plaatsen. Er zijn geen kosten aan verbonden om u op de wachtlijst te plaatsen.

Aardbeien plukken

Neem vooraf even contact op of het al mogelijk is om te plukken. Door de koude maand april is het allemaal wat verlaat. Zo komt u niet onnodig langs.

Nieuwe tuintjes in gebruik genomen.

De afgelopen weken zijn een groot aantal nieuwe enthousiaste tuinders begonnen met het indelen van hun tuin. De ideale periode. Binnenkort in februari kan er weer geplant en gezaaid worden en zijn ze er helemaal klaar voor. U ook interesse? Kom eens langs voor een wandeling tussen de indoor tuintjes en laat u informeren.

Uitbreiding

Binnenkort beginnen we weer met een uitbreiding van de tuintjes. Er is al een behoorlijke wachtlijst. Wanneer u binnenkort aangeeft dat u zou willen komen tuinieren, dan heeft u gegarandeerd een tuin. Eerst even komen kijken? Natuurlijk is dat geen enkel probleem.

Tuinieren bij Indoorvolkstuin is inclusief:
*Het afvoeren van het afval. Hier staan rolcontainers voor. *Het gebruik van al het water. *Tuingereedschap voor algemeen gebruik is aanwezig. *De bestrijding door natuurlijke vijanden van onder andere de luis ed. Regelmatig worden deze natuurlijke vijanden uitgezet. *Uw tuin wordt plantklaar opgeleverd. De tuin is gefreesd. U kunt zonder te spitten al aan de slag.