Kom in de kas 2023, zaterdag 1 april


Valentijnsdag staat helemaal in het teken van de liefde en dat doen we bij Kom in de Kas ook. Maar… dan wel een hele bijzondere liefde, namelijk: Groene Liefde! Groene Liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker, voor de producten uit de kas en nog veel meer. Ben jij klaar om jouw Groene Liefde te ontdekken?
“Je bent maar een klein stukje van jouw Groene Liefde verwijderd…”
Wat is Groene Liefde?
Het gevoel van verliefd zijn… vlinders in je buik… glimlachen op random momenten… dat is wat wij met ‘Groene Liefde’ willen creëren. Groene Liefde voel je geheid in de kas en dit willen wij iedereen laten meemaken. Daarom nodigen wij iedereen uit om zijn of haar Groene Liefde te ontdekken tijdens Kom in de Kas op 1 april bij oa. Indoorvolkstuin en gezondergroen.nl, dé winkel van Indoorvolkstuin.