21 april 2018 Boerenmarkt Noordwijk

Op zaterdag 21 april  wordt traditiegetrouw weer de jaarlijkse Boerenmarkt bij Streekmuseum Veldzicht in Noordwijk gehouden. Daar zijn allerlei streekproducten te koop en kunt u de smaak van vroeger ontdekken.

Heeft u interesse in een indoor tuintje? Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden. Of wellicht wilt u wekelijks ONBESPOTEN en PURE producten thuisbezorgt hebben (geen abonnement), ook daar kunnen we u van alles over vertellen. Er is muziek en er zijn kraampjes met historische foto’s en regionale boeken. De klederdrachtgroep Noordwijk presenteert zich in historische kleding. U kunt demonstraties zien over kantklossen, pottenbakken en nog veel meer.
Ook voor kinderen is er van alles te doen.

Streekproducten
Op de Boerenmarkt zijn kraampjes met ambachtelijk brood, vergeten groenten, kruiden, bloemen en andere streekproducten te koop. Ook vindt u er wol, hout en andere natuurproducten.

Museum Veldzicht
Tijdens de Boerenmarkt is ook het  Streekmuseum Veldzicht geopend. Een museum over de geschiedenis van Noordwijk . In de presentatie wordt aandacht besteed aan de kruidenteelt, de veehouderij en de bollenteelt, maar er zijn ook presentaties te zien over archeologie, de Romeinse tijd, de buitenplaatsen en de touwslagerijen.

De Boerenmarkt op zaterdag 21 april duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De Herenweg is die dag tussen de twee rotondes afgesloten en er is voldoende parkeerruimte.

Tot 21 april!