Aardbei pluktuin

De openingstijden van de aardbei pluktuin:

maandag t/m vrijdag 8:00 – 17:00 uur

zaterdag 8:00 – 16:00 uur

**UPDATE 25 JULI** Door de drukte van de afgelopen dagen zijn er vandaag géén aardbeien te plukken. Blijf deze site in de gaten houden voor de update wat betreft het plukken.

**UPDATE 25 juni** Na de eerste periode van het plukken hebben de planten een rustperiode gehad om weer nieuwe vruchten aan te maken. Er zijn weer volop aardbeien te plukken. Kom van de heerlijke ONBESPOTEN aardbeien genieten. Dit kan tot ongeveer 15 oktober!!!!

**UPDATE 25 mei**Afgelopen weken zijn de aardbeien van de planten geplukt. De planten moeten zich herstellen en nieuwe vruchten aanmaken. Blijf de facebookpagina en deze site volgen. We laten jullie weten wanneer er weer geplukt kan worden. Tot snel.

Vanaf medio 15 mei tot aan oktober is het mogelijk om in de kas onbespoten heerlijk zoete aardbeien zelf te plukken. Natuurlijk is zelf plukken niet noodzakelijk. Er staan altijd geplukte bakjes voor u klaar.

De aardbeien worden op een natuurlijke manier geteeld. Er wordt niet met groeilicht en met verwarming geteeld. We maken gebruik van de zon. De bestrijding van ongedierte gebeurt met de natuurlijke vijanden. Zo worden de luizen dmv sluipwespen bestreden. Ook vliegt er een hommelvolk rond. Deze draagt de zorg voor de bestuiving van de aardbeien. Het water dat gebruikt wordt voor de teelt van de aardbeien is het regenwater dat opgevangen wordt.