Plantenstalling

Heeft u kuip- of tuinplanten, tropische terrasplanten of boompjes die geen (strenge) vorst kunnen verdragen? Met Indoorvolkstuin Plantenservice bieden wij uw mooie planten een goed hotel voor de winterperiode.

Zo werkt het:

  • Planten kunnen vanaf oktober t/m mei terecht
  • Uw planten krijgen een lichte standplaats in onze kas
  • Wij geven planten water en bemesting
  • Gewasbescherming (zo veel mogelijk biologisch)
  • De kosten zijn €45 per vierkante meter* voor de hele periode

*Op basis van de maximale doorsnede van de plant, waarbij rekening moet worden gehouden met de groei van planten in het voorjaar. U kunt meerdere kleine planten per vierkante meter kwijt.

Transport
U kunt uw plant(en) op afspraak langsbrengen en t/m mei weer ophalen.  Wij kunnen uw planten ook ophalen en thuis bezorgen. Voor het ophalen en / of bezorgen wordt binnen de gemeente Katwijk per rit €30,- berekend. Bij het ophalen en / of bezorgen van grote/zware planten zullen wij een tweede man inzetten, á €30,-.

Extra service
Tegen meerprijs kunnen planten worden verpot of gesnoeid. Dit kan bij de inname van de planten in de herfst worden aangegeven. De prijzen kunt u aanvragen en zijn afhankelijk van de grootte en het soort plant. Voor verpotten dient u zelf een nieuwe pot mee te brengen.

Voorwaarden
Vanzelfsprekend accepteren wij alleen planten in een goede conditie. Wij voorzien de planten in een goede basisverzorging, maar omdat planten levend materiaal zijn, is overwintering voor eigen risico van de eigenaar. Er dient vooraf te worden betaald en de overwinterperiode kan worden verlengd tegen een meerprijs van €5 per week (i.v.m. vakantie etc. ). Wilt u zeker zijn van een plek? Dan kunt u vooraf ruimte reserveren.
planten