Opname tv-programma bij Indoorvolkstuin

BinnesteBuiten van de KRO-NCRV aan het filmen in Rijnsburg bij Indoorvolkstuin.

Maandag 2 november om 9:00 uur stond het team op de stoep. Regisseur, cameraman en geluidsman. Gewapend met volle koffers met “tv-spullen”.

Indoorvolkstuin onder de loep van tv-kijkend Nederland.

Het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten wordt sinds begin oktober elke werkdag uitgezonden (18.50 uur op NPO 2). De kijker wordtgetrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken.

Dit keer was het de beurt om toe te lichten wat de volkstuinders bij Indoorvolkstuin drijft.

Van het (nog) planten en zaaien in november tot aan het oogsten van de watermeloenen. Niets was onzichtbaar voor de camera.

Een aantal enthousiaste volkstuinders werden bijna bedreven acteurs. Bij een televisieopname moet wel eens wat over. Zo ook hier.

Ze vertelden wat de voordelen waren van het tuinieren in een professionele kas en onder het genot van een heerlijk “bakkie” koffie kwamen er diverse verhalen aan de orde.

Wanneer u de uitzending bekijkt, ziet u ook het sociale aspect bij Indoorvolkstuin. Niet alleen tuinieren, maar ook een stuk gezelligheid.

Het was voor ons een aangename kennismaking met de televisiewereld en het programma BinnesteBuiten.

De uitzending is over ongeveer twee weken. Indien u na het kijken van de uitzending interesse heeft in het tuinieren in de kas, kom gerust eens langs. 2015-11-02 15.22.16