Duurzaamheidsmarkt 8 oktober a.s.

KOM JIJ OOK OP 8 OKTOBER??
Duurzaamheidsmarkt zet duurzame initiatieven op de kaart
In het kader van de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober, organiseert Stichting 20Duurzaam20 op zaterdag 8 oktober aanstaande de Duurzaamheidsmarkt. Tijdens deze Duurzaamheidsmarkt zullen diverse innovatieve enadv-20d20-hr duurzame initiatieven zich presenteren aan de inwoners van de gemeente Katwijk. Doel van de markt is op een laagdrempelige, informele manier laten zien dat duurzaamheid noodzakelijk, inspirerend en winstgevend kan zijn.
De markt wordt van 10.00 tot 14.00 uur georganiseerd rondom het kantoor van de Rabobank Leiden Katwijk aan de Rogstraat 2 in Katwijk, dat voor deze gelegenheid is omgedoopt tot het 20Duurzaam20 Plein. Ideeën en initiatieven van klein tot groot komen tijdens de Duurzaamheidsmarkt voorbij. Denk onder andere aan de plug-in hybride BMW i8 van BMW Van Poelgeest energiescans van Rabobank Katwijk en bouAd adviesgroep bv, informatie over energieneutraal wonen en werken door Groene-Woningen, de ‘Groene Keuze Van’ van Dunavie, het ervaren van de 100% elektrische eenpersoonsvoertuig E-One, natuurlijke voedingsproducten van Indoorvolkstuin / gezondergroen.nl en het TU Delft Solar Boat Team. Kinderen kunnen zich onder meer vermaken op het aanwezige springkussen.

Over 20Duurzaam20
20Duurzaam20 is een initiatief van ondernemers uit Katwijk. Het doel van deze stichting is om in 2020 20% van de energie duurzaam op te wekken in de gemeente Katwijk. Deelnemers van dit platform zijn inwoners van Katwijk, ondernemers, verenigingen, scholen en de gemeente. Samen zorgen zij voor duurzamer leven, spelen en werken. Middels evenementen voor kinderen, bijeenkomsten voor ondernemers en acties zoals de Duurzaamheidsmarkt zorgen zij voor een collectieve bewustwording van het belang van 20Duurzaam20.
Meer informatie over 20Duurzaam20? Ga naar www.20duurzaam20.nl

Tevens aanwezig:
Lots Energy
De Bonte Kraai
Bleeve
Grondstofjutters – Het Circulaire Strand
Natuurcentrum Katwijk
Biketotaal Luyten
Indoorvolkstuin
RTV Katwijk

Marketing ondersteuning via Dune Pebbler en in samenwerking met Gemeente Katwijk