Aardbeien plukken

Neem vooraf even contact op of het al mogelijk is om te plukken. Door de koude maand april is het allemaal wat verlaat. Zo komt u niet onnodig langs.

Nieuwe tuintjes in gebruik genomen.

De afgelopen weken zijn een groot aantal nieuwe enthousiaste tuinders begonnen met het indelen van hun tuin. De ideale periode. Binnenkort in februari kan er weer geplant en gezaaid worden en zijn ze er helemaal klaar voor. U ook interesse? Kom eens langs voor een wandeling tussen de indoor tuintjes en laat u informeren.

Uitbreiding

Binnenkort beginnen we weer met een uitbreiding van de tuintjes. Er is al een behoorlijke wachtlijst. Wanneer u binnenkort aangeeft dat u zou willen komen tuinieren, dan heeft u gegarandeerd een tuin. Eerst even komen kijken? Natuurlijk is dat geen enkel probleem.

Tuinieren bij Indoorvolkstuin is inclusief:
*Het afvoeren van het afval. Hier staan rolcontainers voor. *Het gebruik van al het water. *Tuingereedschap voor algemeen gebruik is aanwezig. *De bestrijding door natuurlijke vijanden van onder andere de luis ed. Regelmatig worden deze natuurlijke vijanden uitgezet. *Uw tuin wordt plantklaar opgeleverd. De tuin is gefreesd. U kunt zonder te spitten al aan de slag.

Zelf plukken van de ONBESPOTEN aardbeien

Na de eerste periode van het plukken hebben de planten een rustperiode gehad om weer nieuwe vruchten aan te maken. Er zijn weer volop aardbeien te plukken. Kom van de heerlijke ONBESPOTEN aardbeien genieten. Dit kan tot ongeveer 15 oktober!!!!

Aardbeipluk

Afgelopen weken zijn de aardbeien van de planten geplukt. De planten moeten zich herstellen en nieuwe vruchten aanmaken. Blijf de facebookpagina en deze site volgen. We laten jullie weten wanneer er weer geplukt kan worden. Tot snel.

Open dag zaterdag 4 april geannuleerd!

In verband met het verzoek van de overheid om zo min mogelijke contacten te hebben vinden wij dat we hier gehoor aan moeten geven. Om grote groepen in 1 keer te ontvangen lijkt ons geen goed idee. Wanneer u informatie wilt hebben kunnen wij u die toesturen. Wilt u ook komen kijken, maak hier dan een afspraak voor. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0610268657.

Open dag, zaterdag 4 april

Zaterdag 4 april kunt u vanaf 10:00 uur komen gluren in en tussen de tuintjes. Altijd al willen zien hoe het gaat bij het indoor tuinieren, of zelf interesse om te komen tuinieren? Kom binnen en laat u informeren. Tot zaterdag 4 april. Van 10:00 uur tot 16:00 uur bent u welkom.